Varmebamse Pony Polly | GetaTeddy.dk

Varmebamse Mini Frøen Göran (Vaskbar) - Habibi Plush

Varmebamse Mini Frøen Göran fra Habibi Plush.
Varmebamse fra Habibi er varme, bløde venner, der passer lige så godt til børn som voksne. Varmen fra varmenallen giver både tryghed og fungerer smertelindrende på fx en øm mave.
Göran har kort fløjlsblød pels, syede øjne og syet næse.

Størrelse: ca 24cm
Materiale: 100% polyester, fyld af hirse og æteriske olier.
Duft: Habibis varmebamser er fyldt med en hirseblanding, der er parfumeret med æteriske olier (lavendel, jasmin, citrongræs, vanilje) (undtagen deres duftfrie bamser). Duften er tilføjet for at virke beroligende, især lavendel anses for at have den egenskab. Duften aftager en smule for hver opvarmning. Hvis du ønsker at forny duften, kan det gøres ved at bruge en engangssprøjte med valgfri æterisk olie (brug ikke syntetiske olier!). Hvis du er følsom over for duft, anbefaler vi, at du ser på vores varmenaller uden duft.

Varmebamse er vaskbar. Åbn kardborrelukningen og tag indersækken ud, før nallen vaskes. Vaskes ved uldvask/finvask på 30 grader.

Anbefales fra 0 år+

209.00 dkk
På lager (1 st)   Leveringstid: 2-5 dage
12165

Alle Varmebamser fra Habibi er CE-mærket og overholder EN71 - 1/2/3/9 (europæisk standard for baby- og børneprodukter). Hvilket blandt andet betyder, at alle detaljer er træk, at produktet er brand- og brandhæmmende og helt fri for giftige kemikalier. Instruktioner:
Fjern papirstagene, og gem det. Varm din bamse (eller den indre taske til de vaskbare bamser) i 30, 60 eller 90 sekunder. i mikrobølgeovnen. Sørg for at slukke for opvarmningen for at kontrollere varmen. Husk, at mikronpladen skal være i stand til at rotere frit, og at mikronen skal være helt fri for madrester. Kontroller altid, at bamsen er varm nok, før du giver den til et barn for at undgå forbrændinger. Gør dette ved at ryste og ælte bamsen, så varmen fordeles jævnt, og placer derefter bamsen på indersiden af ??din arm et stykke tid for at kunne føle, hvor varm den er. Lad ikke barnet varme bamsen selv! Bamsen skal altid have lov til at afkøle til stuetemperatur og være helt tør, før den varmes op igen. De indre poser er kun fyldt med hirsefrø (uden duft) eller hirsefrø sammen med en naturlig aromablanding (æteriske olier - lavendel, jasmin, citrongræs, vanilje). Duften falder lidt ved hver opvarmning. Første gang bamsen opvarmes, kan der opstå kondens, og bamsen føles derefter fugtig. Det er helt normalt og aftager med hver opvarmning. Hold bamsen tør og kølig, når den ikke er i brug. Bamser, der kan åbnes, kan vaskes (uldvask / delikat vask 30 grader), når den indre pose med fyldet er plukket ud. Ikke-åbne bamser tørres med en fugtig klud.

Fortælle

0
0

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Skrive en anmeldelse til produktet

Bedømmelser: