Købsvilkår

Personlige oplysninger (GDPR)

For at du kan indgå aftale med os på www.getateddy.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse, Købte varer och ip-nummer. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Disse oplysninger meddeles ikke andre tredjeparter end dem, der er nævnt i følgende afsnit:
- Ved Klarna-betaling deles de oplysninger, du giver, med dem.
- For at sende ordrer bruges Unifaun til Postnord til at dele oplysningerne med dem.
- For at sende nyhedsbreve deles Getanewsletter med oplysningerne.

Personoplysningerne registreres hos Getateddy.dk (Presenteriet AB) og opbevares i 7 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Indehaveren af getateddy.dk er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Som registreret hos getateddy.dk (Presenteriet AB) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til GetaTeddy.dk (Presenteriet AB) kontakt@getateddy.dk.

Generelt

GetaTeddy.dk drives af det svenske selskab Presenteriet AB (org.nr. 556788-4605).

Du skal være over 18 år for at handle på GetaTeddy.dk (Presenteriet AB). Når du afgiver en ordre, giver du samtykke til, at dit navn og dine personoplysninger bliver registreret i vores kundedatabase. Vi videregiver aldrig dine personoplysninger. Alle ordrer lagres med IP-nummer og tidspunkt.

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Priser

Priserne er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms (i øjeblikket 25%) og ekskl. fragtomkostninger. Vi tager forbehold for eventuelle tekniske fejl, såsom fejlagtige priser, der kan opstå i webshoppen.

Om vores produkter:

Sikkerhed

Alle vores bamser og tøjdyr er CE-certificeret og testet i henhold til EU-direktivet for blødt legetøj, EN71. Dette indebærer, at de ikke må indeholde ulovlige eller giftige kemikalier, at detaljer såsom øjne og næse sidder sikkert fast, og at produkterne er brandhæmmende i sin naturlige sammensætning (dette vil sige, at produkterne ikke må behandles med giftigt flammebeskyttelsesmiddel).

Flere af vores produkter omfatter løse dele eller smådele, hvorfor der er fastsat en aldersgrænse for brug af ​​produktet. Den anbefalede aldersgrænse er angivet i produktbeskrivelsen. Hvis ingen aldersgrænse er angivet, kan produktet anvendes fra 0 år.

Materialer

Normalt angives det i produktbeskrivelsen, hvilket materiale tøjdyret er lavet af, og om der er tale om genbrugsmaterialer eller nye materialer. De fleste af vores tøjdyr er lavet af samt fyldt med polyesterfibre. Det er i dag et af de mest almindelige materialer til fremstilling af tøjdyr. Undtagelsen er vores økologiske tøjdyr, der fremstilles i eksempelvis økologisk bomuld. Bemærk venligst, at en del af de tøjdyr, der er klassificeret som økologisk producerede, udvendigt er lavet af økologisk bomuld, men er fyldt med f.eks. polyesterfyld. Leder du efter en helt økologisk bamse, så sørg for at læse i produktbeskrivelsen, hvilket materiale tøjdyret er lavet af.

 Størrelsee

Størrelsen på ​​vores produkter er angivet i produktbeskrivelsen. Målene er typisk angivet i cm, medmindre andet er oplyst. De angivne mål svarer til de mål, der er angivet af producenten/leverandøren af ​​produktet.

De enkelte producenter måler deres produkter på forskellige måder. Bukowski måler f.eks. deres bamser liggende fra hoved til fod, mens bamserne fra Me To You måles i fuld længde, selv om de er siddende. Bamserne fra Wild Republic og Douglas Toys bliver normalt målt fra snude til fod eller halespids.

Vil du gerne vide, hvordan man har målt netop din bamse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde yderligere mål på produkterne.

Vi opdaterer hele tiden produktinformationen for vores produkter, men har du spørgsmål, og finder du ikke svarene her på siden, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@getateddy.dk.

Betalingsmetoder

Kortbetaling & faktura

Omkostninger: 0 DKK GetaTeddy.dk (Presenteriet AB) anvender en SSL-certificeret betalingsløsning med Klarna services, som har en garanteret høj sikkerhed og brugervenlighed. Betalingen kan foretages med Faktura, Visa og MasterCard.

Forsendelse og levering

Leveringstid

Hurtig levering er en selvfølge hos GetaTeddy. Modtager vi din ordre inden kl. 13.00 på hverdage, sendes den fra vores lager i Sverige samme dag. Ordrer modtaget efter kl. 13.00 på hverdage, har også mulighed for at blive sendt samme dag, dog alt afhængig af pakkestørrelse, vægt og den aktuelle belastning på lageret. Den normale leveringstid* er 2-5 dage.

*Leveringstiden kan blive forlænget, hvis der er ekstra travlt hos Posten. Det kan f.eks. gælde ved højtider, herunder jul og Valentinsdag.

Vi er ikke økonomiske ansvarlige for eventuelle forsinkelser, der er forårsaget af fragtselskaber som Posten.

Leveringsmetode

Standardfragten omfatter orsendelser fremsendes til udleveringssteder, og du vil modtage en SMS-advisering, når du kan afhente pakken. Det er ikke muligt at levere på feriedage, og ordrer, der bliver afgivet om fredagen, kan derfor kun leveres om mandagen.

Fragtomkostninger

Fragtomkostningerne vises altid i din kurv og ved kassen.

Standardfragt: 69 DKK

Reklamation ved fejl eller skader

Hvis produktet har en fabrikationsfejl, er blevet beskadiget under forsendelsen, eller du har modtaget det forkerte produkt, får du enten leveret et nyt produkt eller refunderet beløbet. GetaTeddy.dk står i denne forbindelse naturligvis for returfragt samt fragtomkostninger. Rapportér altid en skade eller defekt omgående. Send en mail til kontakt@getateddy.dk. E-mailen skal indeholde et billede af det forkerte/defekte produkt, dit fulde navn og ordrenummer. Du bedes endvidere angive, om du ønsker at få pengene tilbagebetalt eller ønsker et nyt produkt.

Retur omkostninger

I tilfælde af fortrydelse / åbent køb:
69: -dkk (Standard fragt)
99: -dkk Store pakker (Standard fragt)

Fortrydelsesret

I overensstemmelse med loven for distance- og hjemmesalg får du 14 dages fortrydelsesret på dit køb af fejlfrie varer. Fortrydelsesretten giver dig mulighed for at ombytte varen. Bemærk venligst, at der gælder særlige vilkår for varer, der udgår og derfor er sat ned i pris, gaveindpakning, personlige lykønskningskort, fødevarer og standardfragt.

Du kontakter os via kontaktformularen her på webshoppen eller via e-mailadressen kontakt@getateddy.dk, hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Vi vender tilbage til dig med information om, hvordan returprocessen forløber. Vi modtager ikke returvarer uden returnummer. I dette tilfælde bliver varen sendt tilbage til dig.

Når du har oplyst os om, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal produktet, som skal byttes/returneres, sendes tilbage til os inden for 7 dage. Fortrydelsesretten træder kun i kraft, hvis varerne leveres tilbage i original emballage og er i original stand. Du står selv for transportrisikoen, når du returnerer varen. Det vil sige, at det er din pligt, at varen er pakket forsvarligt ind, så der ikke opstår skader undervejs.

Åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb. Vil du udnytte din fortrydelsesret, får du inden for denne 14 dages frist ret til at få pengene tilbagebetalt. Bemærk venligst, at der gælder særlige vilkår for varer, der udgår og derfor er sat ned i pris, gaveindpakning, personlige lykønskningskort, fødevarer og standardfragt.

Du vælger selv, hvilket fragtfirma du vil gøre brug af, når du returnerer en vare. Du står som kunde for transportrisikoen samt returfragten. En tilbagebetaling/annullering af en ikke-forfalden faktura træder i kraft, når vi har modtaget returvaren. Kontakt os altid, inden du returnerer varen, så vi kan tildele dig et returnummer.

Ombytning

Vi tilbyder dig en 14 dages frist, inden for hvilken du kan ombytte din vare. Vil du gøre brug af fortrydelsesretten i form af en ombytning, så kontakt os som nævnt ovenfor. Herefter får du tilsendt en fragtseddel, da vi betaler for returfragten ved en ombytning. Når vi har modtaget og accepteret returvaren, får du tilsendt en tilgodeseddel pålydende en værdi, der svarer til købssummen på varen, du har returneret. Rabatkoden er gyldig i 3 år, og du kan frit vælge, om du vil bruge hele summen på et køb eller vil fordele den over flere køb. Bemærk venligst, at der gælder særlige vilkår for varer, der udgår og derfor er sat ned i pris, gaveindpakning, personlige lykønskningskort, fødevarer og standardfragt.

Annullering af ordre

Hvis du ønsker at annullere en ordre, bør dette ske så hurtigt som muligt. Kontakt os straks på kontakt@getateddy.dk eller via en kontaktformular her i webshoppen. Hvis vi allerede har afsendt din ordre, er det ikke længere muligt at annullere ordren, og du er derfor forpligtet til at modtage din ordre. Du kan dog stadig vælge at gøre brug af din fortrydelsesret.

Fejlagtige adresseoplysninger og uafhentede pakker

Fejlagtige adresseoplysninger/kontaktoplysninger

Vi erstatter ikke varer, der ikke er blevet leveret af Posten grundet fejlagtige adresseoplysninger i forbindelse med ordreafgivelsen. Det samme gør sig gældende, når mobilnummeret ikke er korrekt indtastet, hvorfor der ikke kan udsendes en advisering. Som kunde er det dit ansvar, at den adresse, du har angivet, er korrekt. Vælger du at betale med faktura, henter vi DIN (personen, der afgiver ordren) folkeregisteradresse, der anvendes som leveringsadresse. Vælger man fakturabetaling, sendes varen altid til bestillerens folkeregisteradresse.

Hvis din ordre allerede er afsendt fra vores lager, kan adressen ikke ændres.

Ikke afhentede/modtagne pakker

Hvis du har bestilt en vare, men ikke har afhentet den på udleveringsstedet eller ej har modtaget den på din bopæl, sendes den retur til os. Der er en 14 dages liggeperiode hos Posten. Får vi pakken retur, pålægger vi dig et administrationsgebyr på 350 DKK samt den faktiske udgift for returforsendelsen. Sidstnævnte afhænger af forsendelsens størrelse og vægt.

Ønsker du at få leveret forsendelsen på ny, pålægges de aktuelle fragtomkostninger, som skal indbetales på vores bankkonto, inden vi afsender ordren.

Øvrigt

Force Majeure

Hændelser som krig, naturkatastrofer, strejker, regeringsindgreb, manglende levering fra leverandører, ydre faktorer, der øger prisniveauet samt lignende hændelser uden for vores kontrol, som ikke kunne forudses, tilskrives force majeure. Dette indebærer, at GetaTeddy.dk (Presenteriet AB) bliver fritstillet fra sine kontraktmæssige forpligtelser.

Cookies

En cookie er en tekstfil, der lagres på brugerens computer, og derefter hentes af serveren, når brugeren besøger den pågældende hjemmeside. Vi modtager ingen oplysninger om dig som bruger, og tekstfilen kan ikke overføre virus til din computer. Cookies anvendes af GetaTeddy.dk, så vi bl.a. kan få et overblik over besøgsstatistik og holde styr på, hvilke produkter der lægges i indkøbskurven. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du fravælge cookies i din browser. Dette kan imidlertid resultere i, at du ikke kan se alle informationer på hjemmesiden. Du kan endvidere få problemer med visse funktioner.

Har du spørgsmål til ovennævnte købsvilkår eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på webshoppen eller via kontakt@getateddy.dk.

Tøv aldrig med at kontakte os!

.