Varmebamse Lamb Laura - Habibi Plush

Varmebamse Lamb Laura fra Habibi Plush.
De varme bamser fra Habibi er varme, bløde venner, der er lige så velegnede til børn som voksne. Varmen fra den varme bamse giver både tryghed og virker smertelindrende på eksempelvis ondt i maven.
Laura har en blød, lodden pels, syede venlige øjne og syet næse

Størrelse:
Materiale: 100% polyester, polstringhirse og æteriske olier.
Aroma: Habibis varme bamser er fyldt med en hirseblanding, der er duftende med æteriske olier (lavendel, jasmin, citrongræs, vanilje) (undtagen deres duftfrie bamser). Duften tilsættes for at have en beroligende effekt, især lavendel anses for at have den egenskab. Duften falder lidt ved hver opvarmning. Hvis du vil genopfylde duften, fungerer den godt ved at bruge en engangssprøjte med æterisk olie (brug ikke syntetiske olier!). Hvis du er følsom over for duft, anbefaler vi, at du ser på vores varme bamser uden duft.

Den varme bamse kan ikke vaskes, men i stedet tørres af med en let fugtig klud.

Kan gives til børn fra 0 år +

289.00 dkk
På lager (2 st)   Leveringstid: 2-5 dage
9497

Alle Varmebamser fra Habibi er CE-mærket og overholder EN71 - 1/2/3/9 (europæisk standard for baby- og børneprodukter). Hvilket blandt andet betyder, at alle detaljer er træk, at produktet er brand- og brandhæmmende og helt fri for giftige kemikalier. Instruktioner:
Fjern papirstagene, og gem det. Varm din bamse (eller den indre taske til de vaskbare bamser) i 30, 60 eller 90 sekunder. i mikrobølgeovnen. Sørg for at slukke for opvarmningen for at kontrollere varmen. Husk, at mikronpladen skal være i stand til at rotere frit, og at mikronen skal være helt fri for madrester. Kontroller altid, at bamsen er varm nok, før du giver den til et barn for at undgå forbrændinger. Gør dette ved at ryste og ælte bamsen, så varmen fordeles jævnt, og placer derefter bamsen på indersiden af ??din arm et stykke tid for at kunne føle, hvor varm den er. Lad ikke barnet varme bamsen selv! Bamsen skal altid have lov til at afkøle til stuetemperatur og være helt tør, før den varmes op igen. De indre poser er kun fyldt med hirsefrø (uden duft) eller hirsefrø sammen med en naturlig aromablanding (æteriske olier - lavendel, jasmin, citrongræs, vanilje). Duften falder lidt ved hver opvarmning. Første gang bamsen opvarmes, kan der opstå kondens, og bamsen føles derefter fugtig. Det er helt normalt og aftager med hver opvarmning. Hold bamsen tør og kølig, når den ikke er i brug. Bamser, der kan åbnes, kan vaskes (uldvask / delikat vask 30 grader), når den indre pose med fyldet er plukket ud. Ikke-åbne bamser tørres med en fugtig klud.

Fortælle

0
0

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Skrive en anmeldelse til produktet

Bedømmelser: