5.0 1

Varmebamse Elefanten Elof - Habibi Plush

(1 anmeldelser)

Varmebamse Elefanten Elof fra Habibi Plush.
Varmebamse fra Habibi er varme, bløde venner, der er lige så velegnede til børn som voksne. Varmen fra bamsen giver både sikkerhed og har en smertelindrende virkning på f.eks. En øm mave.
Varmebamsen har blød pels, syede venlige øjne og blød, koset tøjdyr.

Størrelse:
Materiale: 100% polyester, polstermølse og æteriske olier.
Aroma: Habibis opvarmende bamser er fyldt med en hirse blanding, der er duftende med æteriske olier (lavendel, jasmin, citrongræs, vanilje) (bortset fra deres lugtløse bamser). Duften tilføjes for at have en beroligende virkning, især lavendel anses for at have den egenskab. Duften falder lidt ved hver opvarmning. Hvis du vil fylde duften, fungerer den godt ved at bruge en engangssprøjte med æterisk olie (brug ikke syntetiske olier!). Hvis du er følsom over for lugt, anbefaler vi, at du kigger på vores varmeåle uden lugt.

Varmebamsen kan ikke vaskes, men i stedet tørres af med en let fugtig klud.

Kan gives til børn fra 0 år +

Undskyld, dette produkt er forældet og ikke længere aktiv

Alle Varmebamser fra Habibi er CE-mærket og overholder EN71 - 1/2/3/9 (europæisk standard for baby- og børneprodukter). Hvilket blandt andet betyder, at alle detaljer er træk, at produktet er brand- og brandhæmmende og helt fri for giftige kemikalier. Instruktioner:
Fjern papirstagene, og gem det. Varm din bamse (eller den indre taske til de vaskbare bamser) i 30, 60 eller 90 sekunder. i mikrobølgeovnen. Sørg for at slukke for opvarmningen for at kontrollere varmen. Husk, at mikronpladen skal være i stand til at rotere frit, og at mikronen skal være helt fri for madrester. Kontroller altid, at bamsen er varm nok, før du giver den til et barn for at undgå forbrændinger. Gør dette ved at ryste og ælte bamsen, så varmen fordeles jævnt, og placer derefter bamsen på indersiden af ??din arm et stykke tid for at kunne føle, hvor varm den er. Lad ikke barnet varme bamsen selv! Bamsen skal altid have lov til at afkøle til stuetemperatur og være helt tør, før den varmes op igen. De indre poser er kun fyldt med hirsefrø (uden duft) eller hirsefrø sammen med en naturlig aromablanding (æteriske olier - lavendel, jasmin, citrongræs, vanilje). Duften falder lidt ved hver opvarmning. Første gang bamsen opvarmes, kan der opstå kondens, og bamsen føles derefter fugtig. Det er helt normalt og aftager med hver opvarmning. Hold bamsen tør og kølig, når den ikke er i brug. Bamser, der kan åbnes, kan vaskes (uldvask / delikat vask 30 grader), når den indre pose med fyldet er plukket ud. Ikke-åbne bamser tørres med en fugtig klud.
Fortælle

0
0

Anmeldelser

Louise

Denne bamse er genial. Vi havde Mammut udgaven, men desværre er den blevet slidt af alt det nusseri min dreng havde givet den, så der var gået hul på bamsen og så kan den jo så ikke varmes mere. Derfor måtte jeg bestille en ny. Mammutten var desværre udgået, men min dreng valgte så istedet elefanten og han er så glad for den. Mammutten er stadig med hver aften, nu også sammen med elefanten, der selvfølgelig blev varmet. De er super gode til børn,specielt min ældste dreng der har Tourette og ADHD. Vægten af bamsen og varmen fra den, skaber ro for ham når han skal sove eller slappe af.

2021-03-23

Skrive en anmeldelse til produktet

Bedømmelser: