Steiff Kat Cassie, Soft Cuddly Friends - Steiff

Kat Cassie, Soft Cuddly Friends - Steiff

Kat Cassie kommer fra Steiffs serie af Soft Cuddly Friends. Alle bløde bamser i serien er specielt designet til at passe til de aller mindste børn.
Kat har blød, lodden pels, popnittede øjne og syet næse.
Cassie er den perfekte trøster, hun er blød, i en perfekt krammestørrelse og er altid der for sin ejer.

Farve: Blågrå og creme.
Størrelse: 26 cm
Materiale: Polyester

Kat kan vaskes i maskine ved 30 grader.

Alle Cuddly Friends er CE-mærkede og testet i overensstemmelse med EU's direktiv for bløde legetøj (EN71) og kan gives til børn fra 0 år og op.

379.00 dkk
På lager (1 st)   Leveringstid: 2-5 dage
11419

Allerede i slutningen af 1800erne begyndte Margarete Steiff sin produktion af blødt legetøj i filt. Dyrene blev hurtigt populære blandt børn i nabolaget, og for at imødekomme efterspørgslen forårsagede Margarete leje deres brødre og nevøer i selskabet. Det var en af disse nevøer, Richard, som bad hans tante til at udvikle deres bløde dyr. Richard faktisk har en bjørn med bevægelige arme og ben, en slags modstykke til dukker pigernes. Sagt og gjort, skabt 1902 Margarete en bamse ville blive forløberen til dagens bamser. Teddy havde lidt længere snude, lange rammer, pukkel i nakken, og var stærkt polstret med træuld. Richard tog det følgende år med deres nye bamse på messe og en amerikansk køber straks beordret 3000ex! Nogle af disse bamser skete at ende på et bryllup bord dekoration. Ved brylluppet var den daværende amerikanske præsident Theodore (Teddy) Roosevelt. Roosevelt havde en interesse i bjørnejagt, og der var allerede en smuk tegning, der viste en jagt situation, hvor en lille bjørneunge førte op til præsidenten, men han sætter pistolen til jorden og nægter at skyde den søde lille bjørn. De begyndte at tale om Teddys Bjørn og en lille bamse ville blive draget til tegningen, hvor Roosevelt blev afbildet. Et link mellem det nye bløde bjørn fra Steiff, som var ved brylluppet og udtrykket Teddy s Bears lavet hurtigt. Det spurgte præsidenten om tilladelse til at kalde denne nye bløde bamse præcis Bamse, og det gør selv i dag.

Nogle af Steiff bamser har bevaret den klassiske Teddy Björn udseende med en lidt længere næse, lange rammer, og den karakteristiske pukkel i nakken. Disse bamser har ende arme og ben og drejekrans. Men Steiff har også udviklet en bamse med et mere moderne udseende, Bruins har en kortere snude, rundere former og har i de fleste tilfælde, ikke bevæger leddene, men er helt bløde i kroppen.

Alle bamser fra Steiff er dækket med en tygtag fastgør med en knap i bamse ene øre. Farven på den konto har en anden betydning:

GUL TAG betyder, at produktet er omfattet af Steiff normale sortiment.

HVID TAG betyder, at produktet er fremstillet i begrænset oplag, enten årsbegränsad eller et bestemt antal.

HVID TAG med rød tekst angiver, hvor produktet er fremstillet i et begrænset oplag og er nydesignet.

HVID TAG med sort tekst gør dette begrænset, men gjort til en gammel model, med andre ord en replika.

Fortælle

0
0

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Skrive en anmeldelse til produktet

Bedømmelser: