Kanin Luna, Mørkebrun, 16cm fra Molli Toys, GetaTeddy.dk
5.0 3

Kanin Luna (mørkebrun), 16cm - Molli Toys

(3 anmeldelser)

Kaninen Luna fra Mollitoys er en stor favorit, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Hvem vil ikke have sådan en sød kanin med blød fløjlskind at kæle med?
Luna har kort pelsskind, popnitte perleøjne, syet næse og lange dejlige ører.

Størrelse: ca. 16cm
Materiale: Polyester
Kan gives til børn fra 0 år.
Kaninen kan vaskes ved 30 grader.

129.00 dkk
På lager (Mere end 10)   Leveringstid: 2-5 dage
9976

Molli Toys er en svensk virksomhed, der har siden 2009 forsynet børn med bløde, nuttede udstoppede dyr og bamser. De kalder sig deres bamse og dyr til Mollisar.

Alle bløde venner fra Molli Toys er CE-mærket og testet i henhold til EU's soft toys-direktiv (EN71). Det betyder, at de er børnesikrede - ingen skarpe detaljer er til stede. Øjne, næser, sømme og detaljer er trækstyrke. De er blevet testet og godkendt i henhold til gældende brandsikkerhedsbestemmelser, og alle materialer, herunder farver, er ikke giftige.

Molli Toys kan vaskes ved 30 grader (undtagen spilledåser).

Fortælle

0
0

Anmeldelser

Linni

Dejligste bløde bamse, til mit barnebarn, lige til at ha’ under jakken når han skal i skole 💛

2022-03-01
Andreas

Hej Getateddy.dk Jeg Andreas fra Vordingborg Blev meget glad for hunde bamse Elsa og lille kanin de kom godt hjem og fik givet den omsorg som planlagt jeg havde dem på besøg 2 gange og så tog dame på 63år dem til sig og jeg ved og kunne mærke hun fik trøst det er en oplevelse jeg aldrig vil glemme dame har fået det meget bedra ved at vores små venner kom godt hjem til hende jubi jeg sige pænt tak for hjælpen med de små venner og nu for hun den trøst hun burde rigtig god dag og få de små pus ud og give lidt trøst i verden hunde bamse elsa og lille kanin har det godt venligst Andreas fra Vordingborg

2022-02-07
Guti

Barnebarnet er blevet rigtig glad for den bløde og søde Luna, hun har den også i stor som desværre er udgået.

2021-11-25

Skrive en anmeldelse til produktet

Bedømmelser: