Flippables Confetti (Kat) - TY Bamser
5.0 1

Flippables Confetti (Kat) - TY Bamser

(1 anmeldelser)

Flippables Confetti er en sød kat med glitrende pailletter som pels.
Paljetterne er tofarvede og vendbare, så når du trækker hånden over dyret, drejes paljetterne, og din bløde ven får en helt ny farve!

Størrelse: ca. 15 cm
Materiale: Polyester
Producent: TY

Kan gives til børn fra 3 år.

Alle bløde venner fra Ty er CE-mærket (læs mere nedenfor).

119.00 dkk
På lager (3 st)   Leveringstid: 2-5 dage
9936

I 1986 startede amerikaneren Ty Warner sin bamseproduktion, og i dag er TY en af ??verdens største udstoppede dyrefabrikanter. I 151 lande i dag kan du finde TYs bløde venner. Og vi er ikke overraskede over det, de bløde venner fra TY er utroligt søde!
Dyrene fra TY er ikke kun præget af deres store mousserende øjne (som er omhyggeligt håndmalet), men også det lille papir forbliver i form af et hjerte, der er fastgjort til hver TY-softie. På bagsiden af ??hjertet kan du læse dyrets navn, men også se din nye vens fødselsdag!

Alle bløde kammerater fra TY er CE-mærket. Dette betyder, at de er testet og godkendt i henhold til EU-kravene til blødt legetøj (EN71), hvilket blandt andet betyder, at de er børnesikrede, brandsikre og brandsikre og fri for giftige kemikalier. Alle detaljer om dyret, f.eks. øjne eller næse, testet for tiltrækningskraft.

Fortælle

0
0

Anmeldelser

Susanne

Jeg er vil med GetaTeddy.dk. Nem og overskuelig hjemmeside, dejlige priser, god kommunikation samt utrolig hurtig ekspedition. Vil helt klart anbefale GetaTeddy.dk

2020-11-12

Skrive en anmeldelse til produktet

Bedømmelser: