Teddykompaniet Babblarna Minis Dadda - Teddykompaniet

Babblarna Minis Dadda - Teddykompaniet

Populær figur Dadda fra Babblarna som et mini-tøjdyr
Dadda har fløjlsagtig pels, syede øjne og en snude. Størrelsen er bare perfekt til de yngste børn eller som en lille, fleksibel rejsekammerat til de lidt ældre.
Størrelse ca. 15 cm.
Kan gives til børn fra 0 år

99.00 dkk
På lager (5 st)   Leveringstid: 2-5 dage
6155
Babblarna består af de populære figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo. Tallene er produceret af det svenske firma Hatten Förlag i overensstemmelse med Karlstad-modellen, som er en uddannelsesmodel for sprogudvikling. Hos Hatten Förlag ønskede de at udvikle en måde, hvorpå børn kunne udvikle deres sprog under leg. Ved at lytte til Babblarna og efterligne deres måde at tale på, trænes evnen til at bruge accenter og melodi på sproget effektivt. I leget med babblers, deres navne og deres måde at tale på, udvikler barnet sit sprog, og det gøres uden virkelig at tænke over det.

Babblarna har to egne sange "Första Låten" og "Stompalång Tut Pling Sång", bøger og spil. Mange børnehaver i Sverige bruger Babblarna til at fremme børns sprogudvikling. Men figurerne, bøgerne og spillet skal passe lige så godt hjemme i børneværelset som i børnehaven.
Fortælle

0
0

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Skrive en anmeldelse til produktet

Bedømmelser: